Äitiys- ja Sikiöseulonnan vastaanotot sekä Seksuaalineuvonta muuttivat (17.6.) uuteen Perhetaloon Mikkelin keskussairaalalla. Perhetalon toiseen kerrokseen muuttivat samassa yhteydessä myös Imetys-, Gestaatiodiabetes-, Synnytyspelko- ja Intensiivisen tuen -vastaanotot. Nämä yksiköt ovat ensimmäiset muuttajia uuteen Perhetaloon.

Muutot tapahtuivat kahden päivän aikana. Asiakkaita alettiin ottaa vastaan keskiviikkona 19.6. Kulku Perhetalon toiseen kerrokseen tapahtuu joko suoraan Porrassalmenkadulta pääsisäänkäynnistä tai Sairaalaparkin putkea pitkin.

Perhetalon toinen kerros on Porrassalmenkadun tasossa kuten pysäköintitalosta johtava kulkureittikin. Reitti Sairaalaparkista keskussairaalalle on avoinna arkisin klo 6.40-19, la-su 8-19. Muina aikoina Perhetaloon kannattaa tulla Porrassalmenkadun sisäänkäynnin kautta.

Osastonhoitaja Päivi Yrjönen toivottaa asiakkaat tervetulleiksi Perhetaloon.

– Odotamme innolla Perhetaloon muuttoa. Tilat tulevat palvelemaan perheitä hyvin. Niissä on huomioitu esimerkiksi vaunuparkki ja odotustila. Työntekijöiden kannalta on tietysti erityisen hienoa, että äitiys – ja sikiöseulonnan vastaanottotilat ovat suunniteltu nimenomaan meidän toimintaa varten, kertoo osastonhoitaja Päivi Yrjönen.

Nopeasta muutosta johtuen joitain kalusteita saattaa alkupäivinä vielä puuttua, mutta tilanne korjautuu kesäkuun aikana.

Synnytyssalit ja synnytysvuodeosasto muuttavat Synnytysyksikkönä Perhetalon kolmanteen kerrokseen 3.9.

Lisätietoja

Päivi Yrjönen
Osastonhoitaja
Lastentautien ja synnytysten osasto
Essote

paivi.yrjonen [at] essote.fi
044 351 2593