Essoten sähköiset ajanvarauspalvelut ovat pois käytöstä 13.11.2020 alkaen toistaiseksi

Käyttökatko johtuu asiakas- ja potilasjärjestelmään tehtävistä päivitystöistä.

Ajanvaraus


Muut ajanvaraukset

Voit varata, siirtää tai perua aikoja alla olevan taulukon mukaisesti osassa yksiköitämme. Huomaathan, että voit perua vain niitä aikoja, jotka olet itse sähköisesti varannut. Ajanvarauspalvelusta näet myös kaikki ajanvarauksesi Essoten yksiköihin.

Älä tule vastaanotolle flunssaisena. Hengitystieoireisten (flunssa, nuhakuume, kurkkukipu, yskä) tulee aina soittaa ensin Päivystysapuun 116 117.

Ajanvarauspalvelussa voit asioida myös toisen henkilön puolesta. Tällä hetkellä voit asioida alle 10-vuotiaan alaikäisen puolesta sekä täysi-ikäisen puolesta, mikäli hän on antanut sähköisen valtuuden terveydenhuollon asioiden hoitoon. Palvelussa asioit omilla tunnuksillasi ja valitset puolesta-asioitavan henkilön asioinnin kohteeksi. Puolesta-asiointioikeus tarkistetaan automaattisesti väestötietojärjestelmästä.

 

Käytettävissä olevat palvelut

Palvelu

Yksiköt

Ketä koskee

Astmahoitajan vastaanotto Mikkeli Vuosikontrolli, jos sinulla on astma tai keuhkoahtaumatauti.
Diabeteshoitajan vastaanotto
Tee riskitesti: www.stopdia.fi
Haukivuori, Hirvensalmi, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala ja Ristiina Aikuiset, joilla on suuri riski sairastua diabetekseen, vasta todettu diabetes, tarve diabeteskontrolliin tai diabeteslääke ohjaukseen.
Farmaseutin vastaanotto Omatori (Mikkeli) Voit varata ajan farmaseutin vastaanotolle Omatorille, mikäli tarvitset neuvontaa/ohjeita lääkkeiden asianmukaiseen käyttöön, haluat päivittää lääkitystietosi ajan tasalle, luoda ajantasaisen lääkityslistan yhdessä farmaseutin kanssa tai haluat, että sinulle tehdään lääkehoidon arviointi.

Halutessasi voit myös soittaa farmaseutille
044 351 2298 (ma-to 9-15)

Haavahoito Mikkeli Varaa aika haavahoitoon yleislääketieteen vastaanotolle.
Hoitajan vastaanotto (nopa)
Älä tule vastaanotolle flunssaisena. Hengitystieoireisten (flunssa, nuhakuume, kurkkukipu, yskä) tulee aina soittaa ensin Päivystysapuun 116 117.
Haukivuori, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala, Ristiina Varaa aika nopean palvelun vastaanotolle (nopa) kiireettömissä asioissa. Vastaanotto on tarkoitettu yhden asian selvittelyyn, hoitoon tai hoidon aloitukseen.
Korvahuuhtelu (tukkoiset korvat)

 

Mikkeli
Kuulotutkimus Mikkeli Varaa aika kuulontutkimukseen, jos terveydenhuollon ammattilainen on suositellut kuulontutkimusta tai koet kuulosi heikentyneen.
Ompeleiden tai hakasten poisto

 

Mikkeli Varaa aika ompeleiden tai hakasten poistoon.
Osteoporoosivastaanotto

 

Mikkeli Varaa aika luustohoitajan vastaanotolle.
Reumahoitajan vastaanotto

 

Mikkeli Varaa aika reumahoitajan seurantakäynnille.
Sydänsairauksien vastaanotto (mm. verenpaine- ja kolesteroliseuranta, tablettihoitoinen diabetes)

 

Mikkeli Varaa aika sairautesi seurantakäyntiä varten. Ennen vastaanottoa käy tarvittavissa verikokeissa ja tee sovitut seurantamittaukset.
Rokotusvastaanotto  Mikkeli Voit varata ajan hoitajalle matkailijoiden rokotuksille tai aikuisten kansallisen rokotusohjelman rokotuksille.
Säännöllinen pistoshoito

 

Mikkeli Varaa aika toistuvaan pistoshoitoon. Ota pistettävä lääke mukaasi.
Suun terveydenhuolto Haukivuori, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Pertunmaa, Puumala, Ristiina Alle1-vuotiaat lapset.

Lapsen ensimmäinen käynti suun terveydenhuollossa

Suun terveydenhuolto Haukivuori, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala, Ristiina 1-15 vuotiaat lapset, jotka ovat jo aiemmin käyneet suun terveydenhuollossa.
Suun terveydenhuolto / Suuhygienisti Haukivuori, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala, Ristiina Yli 18 -vuotiaat, jotka ovat jo aiemmin käyneet suun terveydenhuollossa
Ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvola Haukivuori, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala, Ristiina Voit varata ajan terveydenhoitajan vastaanotolle ehkäisyn suunnitteluun, aloitukseen, kontrolliin tai vaihtoon liittyvissä asioissa.
Varhaisraskauden ultraääniseulonta Äitiys- ja sikiöseulontavastaanotto/Mikkelin keskussairaala Varhaisraskauden ultraääniseulontaan tulevat.
Neuvola

Ajanvarauksen siirto tai peruminen.

Mikkeli, Mäntyharju, Juva, Kangasniemi, Pertunmaa Kohdunkaulan irtosolututkimuksen (PAPA) määräaikaistarkastukset. Neuvola on lähettänyt ajanvarauksen.
Lastenneuvolan määräaikaistarkastukset Haukivuori, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala, Ristiina Lastenneuvolan määräaikaistarkastukset, jos lapsi on jo aiemmin käynyt neuvolassa.
Lastenvalvoja Haukivuori, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala, Ristiina Lapsen elatussopimuksen-, huolto-, asumis- ja tapaamissopimuksen teko. Sähköiset ajat koskevat lastenvalvojan tapaamista Mikkelissä.
Terveyssosiaalityön ajanvaraus

 

Terveyssosiaalityön puhelinajanvaraus

Haukivuori, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala, Ristiina Voit varata ajan terveydenhuollon sosiaalityöntekijälle, jos tarvitset mm. keskustelutukea sairastamisen ja vammautumisen tilanteissa, arviointia, ohjausta ja neuvontaa sosiaalietuuksien ja sosiaalipalvelujen sekä tukitoimien hakemisessa, tietoa toiminta- ja työkykyä tukevista mahdollisuuksista.

Sosiaalityöntekijän tapaaminen on Mikkelissä.