Essote kehittää sosiaali- ja terveyspalveluja seitsemän kunnan alueella (Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala). Tarjoamme erikoissairaanhoidon palveluja myös Pieksämäelle ja Joroisiin. Sijaitsemme yli sadassa toimipisteessä alueen eri kunnissa. Olemme 105 000 asukkaan talousalue Etelä-Savossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Palveluksessamme on yli 3300 eri alojen ammattilaista.

Hyvinvointikeskuksemme ja -asemamme tarjoavat lähipalveluina monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluja. Essoten hyvinvoinnin tehtävät on jaettu viidelle vastuualueelle: terveyspalvelut, vanhus- ja vammaispalvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä kuntoutuspalvelut.

Rakennamme Mikkelissä uutta sairaalakokonaisuutta sosiaali- ja terveyspalveluille. Uudistuva sairaalamme luo työntekijöillemme ainutlaatuisen toimintaympäristön modernissa toimitiloissa.

Haemme jatkuvasti palvelukseemme eri alojen ammattilaisia, muun muassa lääkäreitä, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijöitä ja muita sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä tila- ja tukipalvelujen, hallinnon, tietohallinnon ja talousalan ammattilaisia. Haemme myös palveluseteliyrittäjiä ja perhehoitajia.

Työntekijänä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamistasi ja työyhteisösi toimintaa. Toimipisteemme toimivat myös opetusyksikköinä. Kehitämme kuntayhtymäämme jatkuvasti toimivammaksi ja paremmaksi asiakkaillemme sekä työntekijöillemme.

Avoimet työpaikkamme löydät:

Tervetuloa meille töihin!