Katso avoimet työpaikkamme Kuntarekrystä!

Töihin Essoteen

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana.  Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Jututa rekrybottiamme:

Kehity kanssamme

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla.  Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Palveluksessamme on useita eri alojen ammattilaisia

Haemme jatkuvasti palvelukseemme eri alojen ammattilaisia, muun muassa lääkäreitä, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijöitä ja muita sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä tila- ja tukipalvelujen, hallinnon, tietohallinnon ja talousalan ammattilaisia. Haemme myös palveluseteliyrittäjiä ja perhehoitajia.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Lisätietoa Mikkelin seudusta

Onko ruuhka-Suomi nähty ja leppoisampi arki houkuttelee? Mitä jos ottaisit eron kiireestä ja solmisit suhteen Etelä-Savoon. Tutustu alueelle muuttaneiden tarinoihin sekä Etelä-Savon moniin mahdollisuuksiin Eroa Kiireestä -sivustolla: www.eroakiireesta.fi

Essote toimialuekartta kuva

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta.  Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.