Katso Kuntarekrystä avoimet hoitajien työpaikkamme

Kerro osaamisestasi ja jätä yhteystietosi:

Tule hoitajaksi Essoteen Etelä-Savoon!

Tarjoamme terveydenhuollon ammattilaisille työyhteisön osaavien ja innostuneiden tekijöiden parissa. Olet sitten sairaanhoitaja tai lähihoitaja, osaamisesi pääsee meillä loistamaan! Voit työskennellä monipuolisissa työtehtävissä niin erikoissairaanhoidossa kuin perusterveydenhuollon yksiköissä koko Essoten alueella. Erikoissairaanhoidon yksiköt keskittyvät Mikkeliin ja perusterveydenhuollon työyksiköitä on jokaisessa Essoten alueen kunnassa. Vaihtoehtoja siis löytyy aina osastotyöstä vastaanottotyöhön eri asiakasryhmien parissa.

Sairaanhoitaja kuvattuna alhaalta päin nousemassa ylös portaita, Sarastia Rekryn logo

Keikalle tai sijaiseksi Essoteen?

Essotessa voi tehdä keikkatöitä ja lyhyitä sijaisuuksia Sarastia Rekryn kautta. Sarastia Rekryn keikkalaiseksi rekisteröityminen on helppoa: kirjaudu Sarastia Rekryn järjestelmään, sovi haastatteluaika ja aloita keikkailu yksiköissämme!

Essote hoitajat iloisina työssään

Arvostamme jokaista asiakastamme ja työntekijäämme. Pyrimme tarjoamaan aina erinomaisen palvelukokemuksen ja teemme kaikkemme, että hoitoketjut ovat sujuvia ja toimivia. Hyvä työilmapiiri huokuu myös asiakkaillemme ja hoidon perustana on potilaslähtöisyys.

Urakiertoon elämäntilanteen mukaan

Mahdollistamme Essoten sisällä myös tehtävä- ja urakierron, joka antaa sinulle työntekijänä joustoa elämäntilanteesi mukaan ja kehittymismahdollisuuksia työssäsi. Voit siirtyä määräajaksi esimerkiksi kotihoidosta palveluasumisenyksikköön tai erikoissairaanhoitoon ja päinvastoin. Tehtävä- ja urakierto tukee sinun ammatillista kehittymistä, yksiköiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.

Mikkelin keskussairaala Perhetalo ja sairaala kampus
Mikkelin keskussairaala kampuksella voit työskennellä monipuolisesti. Pelkästään Mikkelin Perhetalo ja Kuumasairaala mahdollistavat monipuolisia sairaanhoitajan tehtäviä eri erikoisaloilla.

Koulutusmyönteinen työnantaja

Tutustu Essoten Simulaatio- ja koulutuskeskukseen

Henkilöstömme on kehitys- ja koulutusmyönteistä. Essoten uusi Koulutuskeskus mahdollistaa ammattihenkilöstön perustehtävään, substanssiosaamiseen liittyvän koulutuksen omassa organisaatiossa. Koulutuskeskus on tarkoitettu koko Essoten henkilöstön käyttöön ja siellä eri ammattiryhmät voivat harjoitella erilaisissa potilaan/asiakkaan hoito- tai kohtaamisympäristöissä.  Monikäyttöiset tilat ja monipuolinen koulutusvälineistö mahdollistavat osaamisen ylläpitoon, kehittämiseen ja laajentamiseen liittyvien koulutusten järjestämisen. Koulutuksia voidaan järjestää aina yhteistyö- ja vuorovaikutustilanteista ja kädentaidoista moniammatillisiin vaativiin hoitotilanneharjoituksiin asti.

Essoten hoitohenkilökuntaa


Valitse oma urapolkusi

Tilanteestasi riippuen voit työskennellä meillä kokopäiväisesti, osa-aikaisesti tai keikkatyöläisenä toisen työn tai opiskelujen ohessa. Tutustu avoimiin työpaikkoihin Kuntarekry.fi tai jätä yhteystietosi rekrybotille, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva urapolku.