HARVINAISEN HELPPOA

  • Etäisyydet ovat lyhyet ja palvelut saavutettavissa joustavasti. Koulut, päiväkodit ja kaupat ovat lähellä kotiasi, ja polkupyörälläkin olet perillä hetkessä.

HARVINAISEN KAUNISTA

  • Saimaan ympäristö tarjoaa henkeä salpaavat mökkimaisemat ja vesireittejä pitkin pääset todella pitkälle, jopa merelle asti!

HARVINAISEN LÄHELLÄ

  • Mikkelin kaupunki sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.  Helsinkiin matkaa on reilut 200 km, Kuopioon 160 km ja Jyväskylään 115 km.

Naislääkäri pitää käsillään kannettavaa tietokonetta jonka näytöllä näkyy kuva miehestä

Essote toivottaa Sinut tervetulleeksi Mikkelin seudulle! Tarjolla on monipuolisia työmahdollisuuksia niin erikoissairaanhoidon kuin perusterveydenhuollon parissa. Haemme jatkuvasti palvelukseemme eri alojen ammattilaisia olet sitten lääkäri, hoitaja tai rautainen sote-ammattilainen! Voit tutustua avoimiin työpaikkoihimme Kuntarekryn sivuilla tai jättää yhteystietosi alla olevaan rekrybottiin, jolloin me olemme yhteydessä sinuun. Meillä Essotessa tavoitteenamme on luoda paras mahdollinen työpaikka juuri Sinulle!


LISÄTIETOA MIKKELIN SEUDUSTA

Onko ruuhka-Suomi nähty ja leppoisampi arki houkuttelee? Mitä jos ottaisit eron kiireestä ja solmisit suhteen Etelä-Savoon. Tutustu alueelle muuttaneiden tarinoihin sekä Etelä-Savon moniin mahdollisuuksiin Eroa Kiireestä -sivustolla!

suomen kartta ja vieressä Etelä-Savon kunnat

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta.  Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa lähes matkakeskuksen vieressä.