Aurinkoinen kesäilta Saimaan rannassa, tyyni vedenpinta ja vanha vene laituriin kiinnitettynä

Kesän 2022 sijaisuudet haussa Kuntarekryssä!

Essote palkkaa kesätyöhön eri pituisiin sijaisuuksiin. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon  sekä sosiaalialan työtehtävissä. Huomioimme myös alan opiskelijat, jos opintoja on suoritettu riittävästi tehtäväkohtaisesti. Hoitotyön kesäsijaisuudet ovat haussa Kuntarekryssä 29.4. asti.

Eri yksiköissämme tarvitaan kesätyöntekijöitä myös laitoshuoltajiksi ja ravitsemustyöntekijöiksi. Nämäkin tehtävät ovat haussa Kuntarekryssä 29.4. asti.

Kesätyö mökkipaikkakunnaltasi?

Kesätöitä on tarjolla yksiköissämme koko Essoten alueella, eli Mikkelin lisäksi myös ympäröivissä kunnissa Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla ja Puumalassa. Lue lisää Kuntarekrystä ja hae 29.4.2022 mennessä!


Sairaanhoitajaksi opiskelevat

Sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä sairaanhoitajan sijaisuuksiin. Alle 140 opintopistettä suorit­tanut voi toimia lähihoitajan tehtävissä.

Terveydenhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 160 opintopistettä terveydenhoitajan sijaisuuksiin.

Kätilöopiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 180 opintopistettä kätilön sijaisuuksiin.


Lähihoitajaksi opiskelevat

Lähihoitajan sijaisena voi toimia täysi-ikäinen lähihoitaja­opiskelija, joka on suorittanut yli 55 osaamispistettä pakollisista opinnoista tai opintojen alussa oleva sairaan­hoitajaopiskelija.


Essoten siivouspalvelut ja ruokapalvelut työllistävät myös useita kesätyöntekijöitä eri yksiköissä. Myös alaa opiskelevat ja alalla työskennelleet huomioidaan. Hakuaika päättyy 29.4.


Osastonsihteereiden työtehtäviin kuuluu potilashallinnolliset tehtävät, kuten potilaan hoidon järjestelyt sekä tutkimusten ja aikojen varaus, mahdollisesti myös sanelunpurku. Kesäsijaisuuksien hakuaika päättyy 17.4.