Essote siivouskeskus kesätyöntekijät 2019

Oppisopimuksella töihin

Haemme oppisopimuksella hoiva-avustajia (20 paikkaa) ja laitoshuoltajia (10 paikkaa) määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 1.9.2020–31.12.2021.

Oppisopimuksella opiskellessasi suoritat tutkinnon käytännön osuuden työelämässä ja teoriaopinnot koulussa. Mahdollisuuksien mukaan voit työllistyä suoraan valmistumisen jälkeen. Oppisopimusopiskelijana saat KVTES:n mukaista palkkaa työssäoloajalta sekä koulupäiviltä ja oppisopimuksella sinulla on mahdollisuus oppia ja saada tutkinto käytännön työssä. Tarjoamme sinulle monipuolisen oppimisympäristön työyksikössä sekä osaavat ja ammattitaitoiset ohjaajat/perehdyttäjät. Työyksikössä sinulla on aina osaava työyhteisö tukenasi. Yksiköissämme on hyvä ja kannustava työilmapiiri.


Hoiva-avustaja

Tarjoamme hoiva-avustajan oppisopimuspaikkaa Essoten vanhus- ja vammaispalveluissa eri kuntien alueilla. Sinun on mahdollisuus oppisopimuskoulutuksen kautta saada valmiudet hoiva-avustajan tehtäviin vanhus- ja vammaispalvelujen yksiköissä käytännön työssä. Hoiva-avustajan työtehtävät koostuvat tukipalvelutyötehtävistä kuten ruokailu, siivous, pyykkihuoltotehtävät sekä hoitotyössä avustaminen.

» Lue lisää hoiva-avustajan tehtävästä  ja lähetä hakemus Kuntarekry.fi -palvelussa


Laitoshuoltaja

Tarjoamme laitoshuoltajan oppisopimuspaikkaa Essoten työyksiköissä Mikkelin alueella, Mäntyharjulla, Hirvensalmella ja Kangasniemellä. Työpisteinä ovat sekä vuodeosastot, toimenpideyksiköt, palvelutalot että julkiset tilat. Laitoshuoltaja huolehtii päivittäisistä siivoustehtävistä ja osallistuu tarvittaessa ruoka- ja vuodehuoltotehtäviin. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja työtä tehdään monissa erilaisissa ja mielenkiintoisissa työympäristöissä.

» Lue lisää laitoshuoltajan tehtävästä  ja lähetä hakemus Kuntarekry.fi -palvelussa