Henriikka Haapiainen Essotelta, synnytysosaston huoneen siivouksen parissa

Oppisopimuksella OSAAJAKSI

Oppisopimuskoulutus on loistava mahdollisuus kouluttautua ammattilaiseksi työelämään. Se on käytännönläheinen, joustava ja yksilöllinen tapa osaamisen kehittämiseen.

Essotessa sinulla on mahdollisuus opiskella oppisopimuksella sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Oppisopimusopiskelijana sinulla on mahdollisuus oppia ja saada tutkinto käytännön työtä tehdessä. Oppisopimuksella opiskellessasi suoritat tutkinnon käytännön osuuden työelämässä ja teoriaopintoja ammatillisessa oppilaitoksessa. Valmistumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan työelämään.

Tarjoamme sinulle monipuolisen oppimisympäristön työyksikössä sekä osaavat ja ammattitaitoiset ohjaajat ja perehdyttäjät. Opintojen aikana tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö. Työyksiköissämme on hyvä ja kannustava työilmapiiri.


Mitä jos olen jo opiskelija?

Essote siivouskeskus kesätyöntekijät 2019Mikäli olet jo tutkinto-opiskelija, voit suorittaa oppisopimuksella myös yksittäisen tutkinnon osan osaamisalaopinnoistasi. Oppisopimuksen kesto voi tällöin olla muutamasta viikosta tutkinnon loppuun saakka.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon lisäksi Essotessa on mahdollisuus opiskella oppisopimuksella myös muita tutkintoja, mm. puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (laitoshuoltaja) sekä välinehuoltoalan perustutkinto (välinehuoltaja). Lisäksi meillä on mahdollisuus suorittaa oppisopimuksella myös hoiva-avustajakoulutukseen kuuluvat opinnot.

Mikäli kiinnostuit Essoten oppisopimusmahdollisuuksista, niin olethan meihin yhteydessä.