Katso Kuntarekrystä avoimet työpaikkamme

Monipuoliset työmahdollisuudet niin konkarille kuin vasta-alkajalle

Pystymme tarjoamaan Essotessa monipuolisia työmahdollisuuksia niin konkarille kuin vasta-alkajalle. Meillä pystyt suorittamaan YEK-jakson, yleislääketieteen sekä geriatrian erikoislääkärikoulutuksen. Vastaanottotyötä voi tehdä Mikkelissä keskussairaalassa, Juvalla, Mäntyharjulla, Kangasniemellä, Puumalassa, Ristiinassa, Anttolassa, Haukivuorella, Hirvensalmella tai Pertunmaalla.

Vastaanottotyömahdollisuuksien lisäksi Essotessa on mahdollista tehdä töitä äitiys- ja lastenneuvolassa, kouluterveydenhuollossa, vuodeosastoilla, kotisairaanhoidossa ja päivystyksessä.

Työnsuunnittelussa huomioimme sijoitukset eri yksiköissä.  Myös lääkäreiden erilaiset elämäntilanteet otetaan huomioon ja meillä onkin mahdollista tehdä esimerkiksi osa-aikaista työviikkoa.  Perusterveydenhuollon lääkäreillä ei ole päivystyspakkoa.

Kerro meille itsestäsi ja palaamme asiaan:


Lääkäri Ville Miettinen tuutoroi lääkäri Jasmiina Sjövikiä

Perehdytys ja konsultaatiomahdollisuudet:

Panostamme matalan kynnyksen konsultaatiomahdollisuuksiin ja kehitämme perehdytystämme koko ajan eteenpäin. Yleislääketieteen tuutorit ovat hioneet uuden lääkärin perehdytysmallia, jotta töiden aloitus olisi jouhevampaa ja informaatio olisi helpommin löydettävissä.

Uran alkuvaiheessa monelle lääkärille syntyy paljon kysymyksiä toimintamalleista ja potilastapauksista. Essotessa tukena erikoistuvalle lääkärille on oma tuutori, jolta voi kysyä helposti neuvoa mieltä askarruttaviin kysymyksiin matalalla kynnyksellä. Senioritukea tarjotaan muiden konsultaatiomahdollisuuksien lisäksi myös viikoittaisilla  tuutoritunneilla.


Kouluttautuminen

Työantajana Essote on hyvin koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Tulevaisuudessa panostus talon sisäiseen koulutukseen lisääntyy. Lokakuussa 2019 avatussa simulaatiokeskuksessa voi harjoitella kädentaitoja ja yhteistoimintaa eri ammatti ryhmien kanssa.

> Katso myös erikoislääkärikoulutuksen mahdollisuuksia