Farmaseutin palvelut Essotessa

Mies katsoo lääkepakkausta

Mietityttääkö jokin asia omassa tai läheisesi lääkehoidossa? Haluatko tarkistaa oman tai läheisesi lääkehoidon ajantasaisuuden? Essoten farmaseutti auttaa:

  • Lääkelistojen ajantasaistamisessa tai luonnissa
  • Lääkehoidon arvioinnissa
  • Antaa ohjausta ja neuvontaa lääkeasioissa sinulle tai omaisellesi

Asioi chatissa tai ajanvarauksella keskussairaalalla

Essoten farmaseutti palvelee chatissa arkisin maanantaista torstaihin klo 8.30–11.30. Valitse virtuaaliapuri Essin chat-ikkunassa ”Haluan lisätietoa palveluista” ja sen jälkeen ”Farmaseutti”.

Farmaseutti palvelee myös Mikkelin keskussairaalalla ajanvarauksella (Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli).

Ajan voit varata:

  • jätä yhteydenottopyyntö numeroon: 044 351 2298
  • sähköisen ajanvarauksen kautta
  • pyydä Omatorin toimijaa välittämään yhteydenottopyyntö farmaseutille: www.omatorille.fi

Farmaseutin palvelu on asiakkaille maksutonta.


Farmaseutin kanssa voit asioida esimerkiksi jos pohdit:

essote farmaseutti laakepurkkiONKO LÄÄKITYSLISTASI AJAN TASALLA?
Ajantasainen lääkityslista on kaiken lääkehoidon perusta. Sinä itse, omaisesi sekä ammattilaiset hyötyvät tarkoista ja paikkansa pitävistä lääkitystiedoista. Farmaseutti voi päivittää lääkityslistasi tai tarvittaessa luoda sinulle uuden selkeillä merkinnöillä.

kysymysmerkkiTUNNETKO LÄÄKKEESI?
Tiedätkö kaikkien lääkkeidesi käytön tarkoitukset ja vaikutukset elimistöösi? Entä otatko lääkkeet oikeaan aikaan ja oikealla tavalla? Farmaseutti voi tarkastaa lääkkeidesi oikeat indikaatiot ja ottotekniikan sekä -ajankohdat. Samalla lääkkeiden tehoa parannetaan ja haittavaikutuksia voidaan vähentää.

lääkehoidonarviointi kuvaLÄÄKEHOIDON ARVIOINTI
Koulutettu farmaseutti voi tehdä lääkehoidon arvioinnin. Arvioinnissa käydään läpi lääkkeiden soveltuvuutta juuri sinulle ja huomioidaan muun muassa ikä, lääkkeiden yhteisvaikutukset ja annostukset. Jos sinulla on huimausta, unettomuutta, epäilet lääkkeestä johtuvaa haittavaikutusta tai olet yli 75-vuotias, voi lääkehoidon arviointia suositella poikkeuksetta!