Käyntiosoite: Moisiontie 9, 50520 Mikkeli, Moision sairaalan B-rakennus 1. krs
Avoinna ma-ti 8-15, to 8-15 ja pe 8-14. Keskiviikkoisin Mielenmajan toiminta on Toimintakeskus Veturissa klo 8-16 Kiiskinmäenkatu 2

Mielenmajan puh. 040 359 9591

 

Toimintakeskus Mielenmaja tukee mielenterveyskuntoutujien kuntoutumista ja arjessa selviytymistä järjestäen erimuotoista päivätoimintaa, ryhmiä ja palveluohjausta. Tavoitteena päivätoiminnassa on asiakkaiden elämänlaadun parantaminen, sosiaalisen tuen ja vertaisuuden lisääminen, virikkeiden antaminen, päivärytmin ylläpitäminen ja arjen erilaisten pulmien ratkaiseminen yhdessä toisten ryhmäläisten ja ohjaajien kanssa.

Jokaisella on tarve kuulua johonkin ryhmään, olla jonkun joukon jäsen. Yhteisöllisyyden myötä elämään löytyy merkityksellisyyden tunne, joka tuo elämään sisältöä ja elämänhalua. Ryhmäläisillä on yhteisöllisyyden myötä mahdollisuus vaikuttaa talon toimintaan jolloin se muodostuu heidän tarpeitaan vastaavaksi mielekkääksi tekemiseksi, joka tukee kuntoutusta.

Mielenmajan asiakkailla on mahdollisuus saada ohjausta käsityösalilla ja työtuvalla. Mielenmaja tarjoaa myös matalan kynnyksen työkokeilupaikan sosiaalihuollolliseen työtoimintaan, kuntouttavaan työtoimintaan, sekä työharjoitteluun. HUOM! Lähetettä ei tarvita.

Mielenmajalla voit viettää vapaasti aikaa ja halutessasi osallistua ryhmiin ja toimintaan. Henkilökuntaa on aina paikalla sinua varten.

Ohjaajat puh. 040 359 9591

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@etelasavonha.fi