Käyntiosoite: Moisiontie 9, 50520 Mikkeli, Moision sairaalan B-rakennus 1. krs
Avoinna ma-ti 8-15, to 8-15 ja pe 8-14. Keskiviikkoisin Mielenmajan toiminta on Toimintakeskus Veturissa klo 8-16 Kiiskinmäenkatu 2

 

 

Hei!

Mielenmajan aukioloajoissa on tapahtunut muutoksia.

Jatkossa aukioloajat ovat seuraavat:

Ma-ti auki klo 8-15

Ke Mielenmaja kiinni ja toiminta Veturissa klo 8-16 (Kiiskinmäenkatu 2)

To auki klo 8-15

Pe auki klo 8-14

 

Mielenmaja lomailee viikon 43 syysloman ajan (24.10-30.10), jolloin toiminta on suljettu. Myös maanantaina 5.12. Mielenmaja on kiinni. 

 

 

 

Toimintakeskus Mielenmaja tukee mielenterveyskuntoutujien kuntoutumista ja arjessa selviytymistä järjestäen erimuotoista päivätoimintaa, ryhmiä ja palveluohjausta. Tavoitteena päivätoiminnassa on asiakkaiden elämänlaadun parantaminen, sosiaalisen tuen ja vertaisuuden lisääminen, virikkeiden antaminen, päivärytmin ylläpitäminen ja arjen erilaisten pulmien ratkaiseminen yhdessä toisten ryhmäläisten ja ohjaajien kanssa.

Jokaisella on tarve kuulua johonkin ryhmään, olla jonkun joukon jäsen. Yhteisöllisyyden myötä elämään löytyy merkityksellisyyden tunne, joka tuo elämään sisältöä ja elämänhalua. Ryhmäläisillä on yhteisöllisyyden myötä mahdollisuus vaikuttaa talon toimintaan jolloin se muodostuu heidän tarpeitaan vastaavaksi mielekkääksi tekemiseksi, joka tukee kuntoutusta.

Mielenmajan asiakkailla on mahdollisuus käyttää Moision kuntosalin ja uimahallin tiloja sekä saada sovitusti ohjausta käsityösalilla ja työtuvalla. Tietoa erilaisista ryhmistä löytyy kohdasta ryhmätoiminta. Mielenmaja tarjoaa myös matalan kynnyksen työkokeilupaikan sosiaalihuollolliseen työtoimintaan, kuntouttavaan työtoimintaan, sekä työharjoitteluun. HUOM! Lähetettä ei tarvita.

Mielenmajalla voit viettää vapaasti aikaa ja halutessasi osallistua ryhmiin ja toimintaan. Henkilökuntaa on aina paikalla sinua varten.

Ohjaajat:
Voit kysyä toimintaan liittyvistä asioista kaikilta ohjaajilta

Alpo Holmberg (Päiväryhmien ohjaus ja tarvittaessa työtuvalla)
p. 044 794 5559

Annamari Korhonen (Päiväryhmien ohjaus Mielenmajalla)
p. 044 351 2794

Hanna Mäenpää (Päiväryhmien ohjaus Mielenmajalla)

p. 044 794 5262

 

 

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@essote.fi