Etelä-Savon Perheneuvo – Kaikkien lapsiperheiden tukena

Huomio!
Perheneuvojen kesäajan palvelussa voi olla kuntakohtaisia viiveitä erityisesti heinäkuussa. Lomakkeen voit jättää milloin vain, mutta otathan kiireellisissä asioissa yhteyttä lastensuojelun virka-ajan päivystykseen 040 3598 520 tai Sosiaali- ja kriisipäivystykseen 044 7942 394 (24/7).

Perheneuvot palvelevat normaalisti viimeistään elokuussa.


Perheneuvo on ohjausta ja neuvontaa lapsiperheille. Perheneuvo on käytettävissä silloin, kun haluat keskustella elämäntilanteestasi, kysyä neuvoa tai vaihtoehtoja asiointiin ja arjen kysymyksiin liittyen. Perheneuvosta saat myös tietoa kuntasi tarjoamista mahdollisuuksista, tapahtumista ja palveluista lapsiperheille. Tärkeintä on kuulla ja kohdata perhe. Tarvittaessa Perheneuvo ohjaa ja neuvoo oikean palvelun perheellenne.

Perheneuvossa vastataan puheluihin soittoaikana ja sähköisiin yhteydenottoihin 1-3 arkipäivän aikana. Perheneuvotyötä voidaan toteuttaa esimerkiksi puhelimitse, sähköisesti ja kotikäynnillä. Perheneuvotyötä hoitavat kuntakohtaiset Perheneuvotyöntekijät. He ovat esimerkiksi perheohjaajia, terveydenhoitajia, perhetyöntekijöitä ja varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Perheneuvotyössä perhe on aina oikeassa paikassa. Ei ole niin pientä tai suurta kysymystä, ettei sitä voisi Perheneuvosta kysyä!

Perheneuvo toimii viidessä Essoten kunnassa. Ota rohkeasti yhteyttä oman kuntasi Perheneuvoon: