Etelä-Savon Perheneuvo – Kaikkien lapsiperheiden tukena

Perheneuvo on ohjausta ja neuvontaa lapsiperheille. Perheneuvo on käytettävissä silloin, kun haluat keskustella elämäntilanteestasi, kysyä neuvoa tai vaihtoehtoja asiointiin ja arjen kysymyksiin liittyen. Perheneuvosta saat myös tietoa kuntasi tarjoamista mahdollisuuksista, tapahtumista ja palveluista lapsiperheille. Tärkeintä on kuulla ja kohdata perhe. Tarvittaessa Perheneuvo ohjaa ja neuvoo oikean palvelun perheellenne.

Perheneuvossa vastataan puheluihin soittoaikana ja sähköisiin yhteydenottoihin 1-3 arkipäivän aikana. Perheneuvotyötä voidaan toteuttaa esimerkiksi puhelimitse, sähköisesti ja kotikäynnillä. Perheneuvotyötä hoitavat kuntakohtaiset Perheneuvotyöntekijät. He ovat esimerkiksi perheohjaajia, terveydenhoitajia, perhetyöntekijöitä ja varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Perheneuvotyössä perhe on aina oikeassa paikassa. Ei ole niin pientä tai suurta kysymystä, ettei sitä voisi Perheneuvosta kysyä!

Perheneuvo toimii viidessä Essoten kunnassa. Ota rohkeasti yhteyttä oman kuntasi Perheneuvoon:

  • Juvan Perheneuvo: puhelin 0400 136 215 ti ja ke klo 8-9 ja 12-13
  • Kangasniemen Perheneuvo: puhelin 040 6621477 ma klo 14-16, Perhetuvalla ma klo 14-16 sekä
    sähköinen yhteydenotto www.kangasniemi.fi/perheneuvo
  • HUOM! Koronatilanteen vuoksi Kangasniemen Perheneuvo on laajentanut soittoaikojaan, nyt voit soittaa myös joka arkipäivä klo 12-13.
  • Mikkelin Perheneuvo: puhelin 040 1294818 ma klo 13-15, ke 16-18, pe 8-10 ja sähköinen yhteydenotto essote.perheneuvo.fi/
  • HUOM! Koronatilanteen vuoksi Mikkelin Perheneuvon on laajentanut soittoaikojaan, nyt voit soittaa myös tiistaisin ja torstaisin klo 8-16
  • Mäntyharjun Perheneuvo: sähköinen yhteydenotto www.mantyharju.fi/perheneuvo
  • Puumalan Perheneuvo: sähköinen yhteydenotto www.puumala.fi/perheneuvo