Ravitsemuspalvelut

Mikkelin keskussairaalan ja Moision sairaalan ravintokeskukset tarjoavat laadukkaita ravitsemispalveluita ympäri vuoden eri asiakasryhmille: potilaille, henkilökunnalle ja vierailijoille. Ravintokeskuksissa tuotetaan yhteensä n. 840 000 ateriaa vuosittain. Ravitsemispalveluissa työskentelee n. 40 alan ammattilaista.

Ravintokeskusten tavoitteena on tuottaa asiakkailleen monipuolista ja maukasta ruokaa. Toiminnassa huomioidaan hyvä palvelu, korkea hygieniataso, ravitsemussuositukset sekä taloudellisuus. Panostamme ruoan huolelliseen suunnitteluun, valmistamiseen ja tarjoiluun saadaksemme nautinnollisia ruokahetkiä viihtyisässä ilmapiirissä.

Ravintokeskuksista vastaa:
ruokapalvelujen esimies Tytti Kälviäinen
ruokahuoltovastaava Tuula Kopra-Simonen

Potilasruokailu
Henkilökunnan ruokailu ja vierasruokailu
Ruokavaliotarjontamme