OSASTON VIERAILUAIKA ON PÄIVITTÄIN KLO 13:00–18:30, MUINA AIKOINA SOPIMUKSEN MUKAAN!

Sisätautien ja keuhkosairauksien vuodeosasto 34 on 38-paikkainen osasto. Osastolla tutkitaan ja hoidetaan sydän- ja verisuonisairauksia, ruuansulatuskanavan ja sisäelinten sairauksia, munuais-, keuhko-, iho- endokrinologisia- ja hematologisia sairauksia sekä keuhkosairauksia.

Osaston toiminnan lähtökohtana on potilaan kokonaisvaltainen hoito, jossa hoito on yksilöllistä ja turvallista. Pääasiassa potilaat tulevat osastolle päivystyspoliklinikan kautta tai toiselta osastolta kuten teho- tai sydänvalvonnasta. Osaston toiminnassa korostuu sairauksien viivytyksetön diagosointi sekä tutkimusten ja hoitojen toteutus. Osastolla hoidetaan akuutti vaihe, tämän jälkeen potilas siirtyy joko kotiin tai jatkohoitoon terveyskeskukseen tai palveluyksikköön.

Osasto on jaettu neljään eri moduuliin, kardiologia, sisätaudit, keuhkosairaudet sekä hematologia. Kunkin moduulin toimintaa johtaa erikoislääkäri ja hänen kanssaan työskentelee yksi tai kaksi erikoistuvaa lääkäriä. Hoitohenkilöstöä osastolla on yhteensä 38, viisi sairaalahuoltajaa sekä kolme sihteeriä. Osastolla on kevään 2015 aikana tehty mittaavia remontteja, joitakin pieniä remontteja tullaan vielä tekemään osastolla vuoden 2015–2016 aikana.

A -moduuli Vastuulääkäri Osastonylilääkäri Jori Nousiainen
B-moduuli Vastuulääkäri Erikoislääkäri Kaisa Heiskanen
C-moduuli Vastuulääkäri Ylilääkäri Päivi Torkko ja erikoislääkäri Juha Rönkä
D-moduuli Vastuulääkäri