Avoinna arkisin 8–21, muina päivänä 10–18

Digilääkäri on avoinna arkisin kello 8-21 ja muina päivinä kello 10-18

Essoten digilääkäri on maksuton etävastaanottopalvelu Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan väestölle. Muualla asuville akuutin hoidontarpeen arvioi Essoten alueella Päivystysapu numerossa 116 117.

Siirry digilääkärille tästä

Tunnistautuminen vaaditaan

Digilääkärillä asiointi alkaa sähköisellä tunnistautumisella. Siihen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai älypuhelimen mobiilivarmenne.

Asioi vaikka lapsesi puolesta

Essoten digilääkärillä voi asioida myös toisen puolesta, esimerkiksi alaikäisen lapsen terveysasioissa. Jos asiointivaltuutus on kunnossa, puolesta asioitavan henkilön voi valita tunnistautumisvaiheen jälkeen. Lue lisää asiointivaltuuksista suomi.fi -palvelusta.

Mihin apua digilääkäriltä?

Etävastaanotolla asioidaan kirjallisesti keskustellen (chat). Tarvittaessa yhteys voidaan muuttaa myös puheluksi tai videopuheluksi. Etävastaanotolla hoidetaan esimerkiksi:

Koronavirusepäily
Flunssa, nuhakuume ja vilustuminen
Päänsärky
Vatsaoireet
Iho- ja allergiaoireet sekä hyönteisten pistot
Silmätulehdus ja muut silmäoireet
Virtsatietulehdus
Diabetes
Tuki- ja liikuntaelinoireet
Ehkäisy ja gynekologiset asiat
Mielen hyvinvointi

Jäikö asiointisi kesken?

Jos vaikka puhelimestasi loppui akku, nettiyhteys pätkäisi tai asiointisi digilääkärin kanssa katkesi kesken muusta syystä, PAINA TÄSTÄ LINKISTÄ samalla laitteella, jolla olit asioimassa.

Essoten sähköiset palvelut

Voit asioida essote.fi -nettisivujen chatissa, jossa tavoitat digihoitajan arkisin klo 8-15. Muina aikoina sinua ohjaa chatissa eteenpäin virtuaaliapuri Essi.

Kokeile myös:

Kiireetön yhteydenotto

Sähköiset ajanvaraukset