Etelä-Savon sairaanhoitopiirin nettisivut ovat siirtyneet historiaan. Ne on korvattu näillä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Essote) sivustolla.

– Nettisivujen uudistus on osa kuntayhtymän ilmeen ja käytäntöjen uudistamista. Työ on vasta alussa ja suuria muutoksia tulee myös jatkossa varsinkin vuodenvaihteen tienoilla, kertoo tiedottaja Jouni Vauhkonen.

Toistaiseksi sivustolta löytyvät ainoastaan erikoissairaanhoidon palvelut.  Kuntayhtymä aloitti maaliskuussa sairaanhoitopiirin perustalta. Täydessä laajuudessa Essote aloittaa 1.1.2017, jolloin henkilöstö siirtyy jäsenkunnista kuntayhtymän palvelukseen.

Nyt sosiaalipalvelut ja perusterveydenhuollon palvelut löytyvät Mikkelin seutusoten ja muiden kuntien sivuilta. Tiedot siirtyvät tänne vuoden 2016 loppuun mennessä.

Jäsenkuntia ovat Mikkeli, Kangasniemi, Hirvensalmi, Pertunmaa, Mäntyharju, Puumala ja Juva. Pieksämäki ja Joroinen ostavat vain erikoissairaanhoidon Essotelta, joten heidän muut palvelunsa eivät tule tänne ainakaan alkuvaiheessa.

– Kehitämme näitä sivuja jatkuvasti. Antakaapa palautetta rohkeasti, kehottaa Vauhkonen.

Vinkkejä ja palautetta sivuston kehittämiseen voi antaa täällä

Vuoden 2017 alusta Essote on noin 3100 työntekijän organisaatio, joka palvelee noin 103 000 asukasta ja jolla on noin 300 miljoonan euron liikevaihto.