Sähköpostin osoite muuttuu 1. joulukuuta Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymässä (Essote). Entinen sairaanhoitopiirin esshp.fi-loppuinen sähköposti muuttuu toissijaiseksi osoitteeksi ja tilalle tulee essote.fi.

Kaikki Essoten työntekijät saavat osoitteen samaan aikaan joulukuun alussa, vaikka seitsemästä kunnasta siirtyvä sote-henkilöstö aloittaa kuntayhtymän palveluksessa vasta 1.1.2017. Essoten työntekijöiden määrä tuplautuu yhteensä noin 3100:aan, kun vuoden alusta 2017 sairaanhoitopiirin pohjalta syntyneeseen kuntayhtymäämme yhdistyvät sote-palvelut ja -henkilöstö Juvalta ja Mikkelin seutusotesta (Mikkeli, Puumala, Kangasniemi, Hirvensalmi, Pertunmaa ja Mäntyharju).

– Entisen sairaanhoitopiirin henkilöstölle sähköpostia voi jo lähettää etunimi.sukunimi@essote.fi -osoitteella. Sen sijaan kunnista Essoteen yhdistyvälle henkilöstölle essote.fi-osoitteen postia kannattaa lähettää vasta 1.1.2017 lähtien. He näkevät Essoteen tulleen postinsa vasta tuolloin, kertoo Essoten projektipäällikkö Teppo Marttila.

Essote ei voi järjestää tulevien henkilöiden sähköposteille vuodenvaihteen jälkeen ohjausta uuteen osoitteeseen, koska se ei voi ohjata muiden organisaatioiden sähköpostijärjestelmiä. Kunnat ja muut organisaatiot voivat itse halutessaan laittaa omasta sähköpostijärjestelmästään postit siirtymään siirtyvän henkilökunnan uuteen osoitteeseen 1.1.2017 jälkeen.

Lisätietoja

Teppo Marttila
Projektipäällikkö
Essote-ICT/Essote
teppo.marttila@essote.fi
044 351 2582

 

Alunperin julkaistu: 10.11.2016 klo 14:20