Lasten erityisen tuen palvelut löytyvät maaliskuun alkupuolta lähtien Mikkelin Jääkäristä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Essote) lasten kehityksen tukiyksikön, lastenpsykiatrian vastaanoton, lastenpsykiatrian pikkulapsiyksikön ja lastenvalvojien palvelut muuttavat osoitteeseen Jääkärinkatu 33. Näistä palveluista käytetään jatkossa yhteistä nimeä Lasten erityisen tuen palvelut.

Muuton lähtökohtana ovat olleet Mikonkatu 3:ssa sijaitsevien palveluiden sisäilmaongelmat, mutta samalla Essote rakentaa lasten, nuorten ja perheiden kannalta joustavampia palveluja.

Ulko-ovesta vasemmalle käännyttäessä löytyvät 6.3. lähtien lasten erityisen tuen palvelut. Kuva: Juuli Aschan

– Yhteisissä toimitiloissa voimme palvella perheitä parhaalla mahdollisella tavalla ilman jonotusaikoja. Konsultaatiot monien ammattilaisten kesken helpottuvat ja nopeutuvat. Teemme jatkossa entistä enemmän moniammatillista työparityöskentelyä. Pyrimme vähentämään myös perheistä huolehtivien työntekijöiden vaihtumista, kertoo Essoten perhepalvelujen päällikkö Kaisa Santala.

Palvelujen puhelinnumerot säilyvät pääpiirteittäin entisinä, mutta lasten kehityksen tukiyksikön numero muuttuu. Se on jatkossa 050 311 7094.  Toimipisteiden muutosta johtuen palveluyksiköt ovat suljettuna 28.2.-5.3.

Uudessa paikassa otetaan vastaan taas maanantaina 6.3. Kiireellisissä tapauksissa katkon aikana voi olla yhteydessä numeroihin 050 311 7094 ja 015 351 2374.

Samassa yhteydessä poistuvat käytöstä Mikonkatu 3:n lastenpsykiatrian vastaanotto ja pikkulapsiyksikkö, Lähemäki-talon lasten kehityksen tukiyksikkö sekä Mikkelin kaupungin virastotalon lastenvalvojien työtilat.

Huom! Uutista täsmennetty sisäilmaongelmien osalta. Ainoastaan Mikonkatu 3:ssa on ollut sisäilmaongelma. Muutokset 22.2. klo 11.05.

Lisätietoja

Kaisa Santala
Palvelupäällikkö ja vastaava ylilääkäri, Essote
kaisa.santala [at]essote.fi
0443516475

Marisa Pylkkänen
Lasten erityisen tuen palveluiden esimies, Essote
marisa.pylkkanen [at] essote.fi
050 311 7211