Kuntayhtymän johtaja Risto Kortelainen on päättänyt jättää Essoten terveyspalvelujen johtajan viran täyttämättä. Kortelainen on myös määrännyt viran väliaikaiseksi hoitajaksi ajalle 15.2.-31.12.2019 päivystyspalvelujen ylilääkäri Santeri Seppälän.

Virkaa haki määräaikaan mennessä kahdeksan henkilöä, joista yksi veti hakemuksen pois.

– Terveyspalvelujen johtajan viran täyttäminen edellyttää huolellista harkintaa vastuualueen laajuuden ja monien haasteiden vuoksi. Päätin tässä vaiheessa jättää viran täyttämättä. Syksyllä näemme myös maakunta- ja sote-uudistuksen tilanteen paremmin. Viran täyttöä valmistellaan tuolloin uudelleen laajemman hakijajoukon saamiseksi, Kortelainen kertoo.

Santeri Seppälä

Muutosjohtajan virka tulossa hakuun

Essoten hallituksen äskettäin perustama muutosjohtajan virka on tulossa hakuun lähipäivinä Kuntarekryyn. Virka täytetään määräajaksi.

Muutosjohtajaa tarvitaan kuntayhtymän taloustavoitteiden saavuttamisen tukemiseksi ja merkittävien muutosprosessien ja -hankkeiden viemiseksi eteenpäin. Muutosjohtaja osallistuu maakunta- ja sote-uudistuksen keskeisten asiakokonaisuuksien valmisteluun ja osa koituvista henkilöstökuluista rahoitetaan maakuntauudistuksen määrärahoista.

Lisätietoja

Risto Kortelainen
Kuntayhtymän johtaja
risto.kortelainen [at] essote.fi
050 522 8677