Kohti Valoa – päivätoiminta on tarkoitettu mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Toimintaa on perjantaisin klo 12 – 15.
Paikka: Nuorisotila Ottis, Teollisuustie 4. Talo on sama missä työttömien kirppis on. Nuorisotilan ovi on talon urheilukeskuksen puoleisessa päädyssä.

Päivätoiminta järjestetään kolmen tahon yhteistyönä. Kangasniemen kunta antaa tilat käyttöön ja Essote  työntekijäpanosta toimintaan. Kohti Valoa ry, joka on Mielenterveyden Keskusliiton alainen yhdistys, on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa ohjelmaa. Mukana toiminnassa on myös koulutettu kokemusasiantuntija.

Päivätoiminta on avointa kenelle tahansa. Päivätoiminnan sisällöt suunnitellaan kävijöiden kesken kaudeksi kerrallaan. On liikuntaa, pelejä, levyraateja, tietokilpailuja, bingoa, vierailuja erilaisiin kohteisiin, retkiä, vapaata yhdessä oleilua jne.

Katso Kohti Valoa -päivätoiminnan ohjelma

Lisää tietoa päivätoiminnasta, yhdistyksestä ym. saat kysymällä asiasta joko päivätoiminnassa olevilta ihmisiltä tai Kangasniemen mielenterveys- ja päihdepalvelujen työntekijöiltä.