pino paperiarkkeja joissa klemmarit
Kuvituskuva

Essote vastaanotti viime viikolla päättyneessä kesätyöntekijöiden haussa yli 200 hakemusta. Noin 20 nuorta saa kesätyön neljän viikon ajalle.

Essote palkkaa 15 vuotta täyttäneitä alueen koululaisia ja opiskelijoita, joilla ei vielä ole alan ammattitutkintoa tai -taitoa. He sijoittuvat lähinnä terveyspalveluihin sekä vanhus- ja vammaispalveluihin.

– On todella tärkeää, että nuoret saavat työkokemusta alaltamme. Vuosien varrella moni nuori on innostunut hoiva- ja hoitotyöstä tätä kautta ja työllistymismahdollisuudet kasvavat tulevaisuutta varten. Kesätyöntekijät tuovat myös asiakkaidemme elämään sisältöä, sukupolvien väliset kohtaamiset ovat merkityksellisiä. Kiitos kaikille hakijoille ja tervetuloa meille töihin, vaikka tällä kertaa voimmekin työllistää vain osan hakijoista, toivottaa vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja Niina Kaukonen.

Essotessa aloitetaan seuraavaksi 213 määräaikaan mennessä saapuneen kesätyöhakemuksen käsittely. Kesätyöntekijät työllistetään 7.6.–4.8. väliselle ajalle neljän viikon jaksoissa.

Lisätietoja

Niina Kaukonen
Vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja
Essote
niina.kaukonen [at] essote.fi
044 794 4003