Päivystys muutti Kuuman sairaalan rakennustöiden alta Mikkelin keskussairaalassa. Toiminta uusissa väliaikaistiloissa alkaa tiistaina 25.4.

Päivystyksen uudet tilat sijaitsevat nykyisten tilojen välittömässä läheisyydessä.  Saatto- ja taksiliikenne kulkee päivystykseen keskussairaalan pääsisäänkäynnin kautta päiväsaikaan (klo 7.00-19.00) ja ilta- ja yöaikaan (klo 19.00-7.00) Pirttiniemenkadulta.

Päivystykseen pääsee Sairaalaparkista jalkaisin Pirttiniemenkadun kautta liki entistä reittiä, mutta työmaatunneli ohjaa uusiin tiloihin.

Katso uudet kulkureitit päivystykseen. Klikkaa kuvaa.

– Suosittelen käyttämään Sairaalaparkkia, jos se on suinkin mahdollista. Alueella on niukasti muita pysäköintipaikkoja. Taksit ja saattajat voivat tuoda päivystykseen illalla ja öisin Pirttiniemenkadun kautta niitä potilaita, jotka eivät pysty kävelemään. Pysäköinti päivystyksen luona on ehdottomasti kielletty, koska ambulanssit tarvitsevat reittiä, kertoo ESPER-hankkeen hankekoordinaattori Kati Korhonen.

Pääsisäänkäynnin edestä löytyy muutamia parkkipaikkoja saattoliikenteen lyhytaikaiseen pysäköintiin sekä invapysäköintiin.

Tulosta tästä kartta reittimuutoksista: kulku päivystykseen 25.4. lähtien

Päivystykseen ilmoittautuminen
Päivystykseen ilmoittautuminen

Lisätietoja

Kati Korhonen
Hankekoordinaattori
ESPER-hanke, Essote
kati.korhonen [at] essote.fi
044 351 2861