Ohjaamo Olkkarilta tuttu Kierrätystori tulee taas. Paikkana on viime vuoden tapaan Kansalaisopiston rakennus osoitteessa Puistokatu 1. Sekä lahjoitustavaroiden vastaanotto että tavaroiden noutaminen tapahtuu Puistokadulla.

Kierrätystorille kuka tahansa voi lahjoittaa käyttökuntoisia kodintarvikkeita nuorten käyttöön. Nuoret voivat hakea lahjoitettuja tavaroita maksutta.

Lahjoitusten vastaanotto

Lahjoituksia vastaanotetaan viikon 32 aikana, 3.-7.8. ma-ti 9-14, ke-to 14-19, pe 7-12.

Kierrätystorille vastaanotetaan nuoren omaan kotiin soveltuvia, puhtaita ja ehjiä kodintarvikkeita kuten astioita, keittiövälineitä, pieniä kodinkoneita, valaisimia, mattoja, verhoja, pyyhkeitä ja petivaatteita. Huonekaluista pyydetään lähettämään sähköpostitse valokuva, huonekalun mitat ja lahjoittajan yhteystiedot. Kierrätystorilla ei vastaanoteta vaatteita, kirjoja tai musiikki- ja videotallenteita.

Kierrätystorin aukiolo

Kierrätystori on avoinna 15-30-vuotiaille alkaen vk 33, ma 10.8. –  ti 11.8. klo 12-17, ke 12.8. -to 13.8. klo 14-19, pe 14.8. klo 9-14 ja ma 17.8. klo 9-16. Kierrätystorin aukioloaikoina nuoret voivat noutaa tarvitsemiaan tavaroita omaan kotiinsa ilmaiseksi. Suosittelemme ottamaan mukaan oman kassin, jos mahdollista.

Tarkempia tietoja löytyy Ohjaamo Olkkarin some-kanavista. Facebook: Ohjaamo Olkkari, Instagram @ohjaamoolkkari

Kierrätystoria järjestämässä ovat: Ohjaamo Olkkari, Meijän Mikkelin Porukalla ja Kotikulmilla – hankkeet, Mikkelin toimintakeskus ry, Sosped-säätiön Mikkelin kulttuuripaja sekä Nuorten työpajat. Tapahtumaa tukee Järvi-Suomen Energia Oy. Lisäksi yhteistyötä tehdään Mikkelin Kansalaisopiston kanssa.

Muutokset aikatauluissa ovat mahdollisia.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Sanna Emilia Hynninen
Yhteisöpedagogi/Nuorisotyö ilmastotoivon rakentajana
040 129 5035
sanna.hynninen@sivistys.mikkeli.fi