Pelaa – Sinustako kotihoidon mestari?

Pelissämme on neljä tehtävää, joissa pääset kurkistamaan kotihoidon maailmaan. Meillä on tarjolla vakinaisia ja osa-aikaisia työsuhteita sekä sijaisuuksia. Pelin lopuksi voit jättää yhteystietosi työnhakua varten.

SIIRRY PELAAMAAN (koodi 4F34C5)

Valitse itsellesi pelaajanimi. Peli ilmoittaa sinulle pelaajatunnuksen, jotta voit kirjautua sen avulla uudelleen. Muuten peli ei enää hyväksy samaa pelinimeä. Voit keskeyttää pelin ja jatkaa myöhemmin. Jos unohdit tunnuksesi, voit tietenkin kirjautua sisään uudella pelinimellä ja aloittaa alusta.

Peliohjeet


Tule töihin kotihoitoon!

Tarjoamme monipuolista ja itsenäistä kotihoidon työtä koko Essoten alueella. Töissä meillä pärjää, kun on aidosti kiinnostunut vaihtelevista työtehtävistä.

Edistämme ja tuemme asiakkaiden toimintakykyä sekä elämänhallintaa. Me autamme, että asiakkaamme voivat elää turvallisesti omassa kodissaan erilaisissa elämän- ja toimintakyvyn tilanteissa.


Mitä kotihoidon työ on?

Kotihoidon työ sisältää sairaanhoidollisia tehtäviä sekä päivittäisissä toiminnoissa avustamista.  Palvelun tarkempi sisältö perustuu yksilölliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan, joka tehdään yhteistyössä asiakkaan ja tarvittaessa omaisen kanssa.

Toteutamme kotihoitoa sekä fyysisinä kotikäynteinä että etäpalveluna. Etäpalvelun avulla voimme ottaa asiakkaaseen yhteyttä puhelimitse tai kuvapuhelimella. Kotihoito osallistuu myös kotiin vietävien tukipalvelujen järjestämiseen, joita ovat turva-, ateria-, peseytymis- ja asiointipalvelut.

Kotihoidon hoitaja ja asiakas hymyilevät


Mitä sinä saat?

Tarjoamme sinulle osaamistasi arvostavan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Meillä pääset nauttimaan liikkumisen vapaudesta ja käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Kotihoidon työssä tarvitaan ajokorttia. On plussaa, jos sinulla on auto käytettävissäsi.

Osaavat ja hyvinvoivat työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Siksi työsuunnittelussamme otetaan joustavasti huomioon työntekijöiden yksilölliset elämäntilanteet. Huolehdimme työhyvinvoinnista ja pidämme työntekijöidemme osaamisen ajan tasalla. Pääset käyttämään työssäsi uutta teknologiaa.


Essoten kotihoito on valtakunnallisesti  palkittu toimija

Vuonna 2021 Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer palkitsi Essoten kotihoidon hyvästä vanhustyöstä. Valtakunnallisesti palkittiin kolme vanhustyön toimijaa. Palkinnon myöntämisen perusteina olivat mm. kotihoidon säännöllinen kehittäminen asiakas- ja henkilöstöpalautteen perusteella sekä asiakastyytyväisyyden lisääntyminen. Katso oheista linkistä SuPerin opintopäivässä esitetty kotihoidon kiitosvideo!


LÄHIHOITAJAKSI

Lähihoitajan työ sisältää sekä sairaanhoidollista palvelua, kuntoutusta että päivittäisissä toiminnoissa avustamista. Työhön kuuluu myös asiakkaan hoito- ja palvelutarpeen arviointia. Lähihoitajien työaikamuoto on jaksotyö, ja pääsääntöisesti työ on kaksivuorotyötä. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aiempi tutkinto.


SAIRAANHOITAJAKSI

Sairaanhoitajan työ sisältää akuuttia ja pitkäaikaista sairaanhoitoa, lääkehoitoa, kuntoutusta ja terveyden edistämistä sekä päivittäisissä toiminnoissa avustamista. Työhön kuuluvat asiakkaan hoito- ja palvelutarpeen arviointi sekä palveluohjaus. Sairaanhoitajien työaikamuoto on jaksotyö, pääsääntöisesti työ on kaksivuorotyötä. Työ edellyttää vahvaa kliinistä osaamista. Kelpoisuusvaatimus tehtävään on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto.


OPISKELIJANA KOTIHOIDOSSA

Hoitoalan tulevat ammattilaiset ovat tervetulleita harjoitteluun ja työssäoppimisjaksoille kotihoitoon! Vuosittain noin 70 terveysalan opiskelijaa suorittaa meillä opintoihin liittyvän liittyvän harjoittelun tai työssäoppimisen. Meillä on mahdollista kouluttautua alalle myös oppisopimuksella. Opintojesi tueksi saat ammattitaitoisen ohjaajan, joka tukee sinua oppimistavoitteittesi saavuttamisessa. Työelämäjakso Essoten kotihoidossa kannattaa, sillä meillä on hyvät työllistymismahdollisuudet!


Olisiko sinusta kotihoidon ammattilaiseksi? Testaa

Liitteet

Tehdään hyvä arki yhdessä -biisin nauhoitukset
Kuuntele tästä oma teemabiisimme ”Tehdään hyvä arki yhdessä – kotihoitoräp”! Laulajina toimivat omat kotihoidon hoitajamme!