Monipuoliset työmahdollisuudet niin konkarille kuin vasta-alkajalle Etelä-Savossa.
ESSOTE on kehittyvä, positiivinen ja koulutusmyönteinen työnantaja. Palveluksessamme toimii yli 3.500 hyvinvoinnin ammattilaista.

Haemme ESSOTEn Perhe- ja sosiaalipalveluihin koululääkäriä 1.3.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on UUSI VIRKA.

Haemme Essoteen koululääkäriä

Työnkuvaus:
Koululääkärinä tehtäviisi kuuluvat koulu- ja opiskeluterveydenhuollon kliiniset työtehtävät. Työpareinasi toimivat osaavat terveydenhoitajat ja koulutiimit. Koululääkärinä työskentelet ensisijaisesti Mikkelissä, mutta työtehtäviä on halutessasi tarjolla koko ESSOTEn alueella.

Tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä työnkuvaa Perhe- ja sosiaalipalvelujen sisällä oman mielenkiintosi mukaan. Meillä on mahdollista liittää koululääkärin työhösi sekä neuvolapalveluita että lastenpsykiatriaa. Takaamme kuitenkin, että pystyt halutessasi keskittymään työhösi koululääkärinä ja näin kehittymään erityisosaajana.

Työhön ei kuulu päivystysvelvoitetta tai hallinnollisia työtehtäviä. Halutessasi voit kuitenkin osallistua Mikkelin keskussairaalan Yle-päivystykseen. Osa-aikaisesta työstä on mahdollista neuvotella.

Kelpoisuusehdot
Kelpoisuusehto: lääketieteen lisensiaatin tutkinto (LL). Eduiksi luemme erikoislääkärin tutkinnon soveltuvalta erikoisalalta, mahdollisen erityispätevyyden tai kokemuksen kouluterveydenhuollosta. Mutta ennen kaikkea haemme joukkoomme Sinua, joka ymmärrät koulu- ja opiskeluterveydenhuollon arvon lasten ja nuorten hyvinvoinnille.

Palkkaus:

  • Laillistettu lääkäri – 5973,91 €/kk
  • Laillistettu lääkäri, joka on suorittanut yleislääketieteen erityiskoulutuksen (YEK) tai joka on toiminut vähintään 3 vuotta laillistetun lääkärin virassa/tehtävässä – 6293,93 €/kk
  • Erikoislääkäri – 6613,97 €/kk

Hae nyt

Katso lisätiedot ja tee hakemus kuntarekry.fi -sivuilla

Kysy lisää:

Perhe- ja sosiaalipalvelujen vastaava ylilääkäri
Jori Ahonen, puh. 044 351 6475

perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja
Satu Auvinen, puh. 044 351 2303

rekrytointikoordinaattori
Saga Lampinen 040 359 7244

sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@essote.fi