Lapsiperheiden maailma mullistuu Mikkelissä heinäkuun lopussa ja elokuun alussa, kun neuvolat ja perhepalvelut muuttavat Perhetaloon keskussairaalan alueelle. Nykyisin perhesuunnitteluneuvola, äitiysneuvola, lastenneuvola ja perhepalvelut toimivat Lähemäkitalolla.

Neuvolan ja perhepalveluiden henkilökunta on ohjeistanut asiakkaita henkilökohtaisesti muuton seurauksista. Yleistä tietoa on jaettu muun muassa julisteiden ja asiakaslehtisten avulla. Myös puhelinajanvarauksen yhteydessä saa tietoa tulevasta muutosta.

Neuvolatoiminnot sijoittuvat Perhetalon toiseen kerrokseen, johon on suora kulku Porrassalmenkadun puoleisesta sisäänkäynnistä ja josta löytyy myös vaunuparkki. Sairaalaparkista pääsee myös suoraan kulkuputkea pitkin Perhetalon toiseen kerrokseen.

– Toimintaan ei tule muutoksessa katkoksia. Lomat pyörivät, mutta varsinaisesti sulusta tai edes supistetusta toiminnastakaan emme voi puhua. Kovasti odotamme nyt uusiin hienoihin tiloihin pääsyä, kertoo Essoten perhepalveluiden palvelupäällikkö Greta Jauhijärvi.

Neuvolat ja perhepalvelut muuttavat Perhetaloon 25. – 26.7. Toiminnot alkavat täysipainoisesti Perhetalossa 1.8., jolloin vanhoissa tiloissa ei enää oteta asiakkaita vastaan.

Lisätietoja

Noora Valjakka
Neuvola- ja perhepalvelujen esimies
noora.valjakka [at] essote.fi
040 3597083 

Greta Jauhijärvi
Palvelupäällikkö
Perhe- ja sosiaalipalvelut, Essote
greta.jauhijarvi [at] essote.fi
040 359 8151