Essoten Mikkelin keskusta-alueen hammashoitolat muuttavat marraskuussa uuteen toimipisteeseen torin laidalle ns. Anttilan talon ensimmäiseen kerrokseen. 

Ylihammaslääkäri Virpi Laine ja osastonhoitaja Anu Rasimus näyttävät, mistä uusiin hammashoidon tiloihin pääsee.

– Toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi uuteen toimipisteeseemme, joka on nimeltään Mikkelin hammashoitola. Se aukeaa ensimmäisille asiakkaille 5.11. osoitteessa Porrassalmenkatu 21, Mikkeli, kertoo osastonhoitaja Anu Rasimus Essotesta.

Lähemäen, Pankalammen ja Rantakylän hammashoitoloiden muutto tapahtuu porrastetusti. Ensimmäisenä muuttaa Pankalammen hammashoitola, sitten Rantakylä ja viimeisenä Lähemäki.

Näihin tiloihin alkavat marraskuussa virrata Mikkelin keskustan alueen hammashoitoa tarvitsevat. Ylihammaslääkäri Virpi Laine ja osastonhoitaja Anu Rasimus tarkastelevat valmistuvia tiloja.

Hammaslääkäreiden ja suuhygienistien vastaanotot aloittavat oheisen aikataulun mukaisesti uusissa tiloissa:

  • 5.11. alkaen vastaanotto uudessa hammashoitolassa: Patrick Saikkonen, Tarja Saksa-Jukarainen, Jyrki Vuorikari, Elina Lintu ja aamupäivystäjä
  • 11.11. alkaen hammaskuvantaminen
  • 12.11. alkaen vastaanotto uudessa hammashoitolassa: iltapäivystäjä, Sirpa Korpelainen, Aeli Malm, Heini Pulliainen, Sara Liukkonen, Matleena Pulkkinen
  • 14.11. alkaen vastaanotto uudessa hammashoitolassa: Merja Riihelä-Seppänen, Ingrida Skardziute, Kirsi Mansnérus-Leiponen, Arvid Iljin, Milja Juntunen
  • 19.11. alkaen vastaanotto uudessa hammashoitolassa: kaikki muut hammaslääkärit ja suuhygienistit, joita ei ole aikaisemmin mainittu.

Viikonloppujen hammaslääkäripäivystys aloittaa uudessa osoitteessa 16.11.

Koko Essoten alueen hammaslääkäreiden viikonloppu- ja arkipyhäpäivystys toimii Mikkelin hammashoitolassa 16.11. alkaen.

Hammashoidon ajanvarauksen puhelinnumero säilyy ennallaan, p. 015 194 4410.

– Tekstiviesti-ilmoituksesta, joka tulee noin kaksi päivää ennen sovittua ajanvarausta, on marraskuussa hyvä varmistaa vielä seuraavan käynnin toimipiste. Ajanvarauksen tiedot voi tarkistaa myös Essoten nettisvujen kautta, vinkkaa osastonhoitaja Rasimus.

Essoten sähköisistä palveluista voi pankkitunnuksilla tai mobiilitunnuksilla oman ajan tarkistaa yli 15-vuotias asiakas ja alle 10-vuotiaan lapsen ajan vanhempi (edellyttää puolesta asiointi-sopimusta).

Ajanvarauspalvelusta asiakas näkee myös kaikki muut ajanvarauksensa Essoten yksiköihin. Essoten ajanvarauspalvelu löytyy kuntayhtymän etusivun kautta tai suoraan osoitteesta https://www.essote.fi/ajanvaraus/.

Pysäköinti löytyy toriparkista, kadun varrelta tai satamasta

Hammashoidon asiakkaille ei ole varattuna pysäköintipaikkoja erikseen kiinteistön läheisyydestä. Pysäköintipaikkoja löytyy toriparkista, katujen laidoista ja esimerkiksi sataman pysäköintialueesta on ylikulkusiltaa pitkin lyhyt kävelymatka hammashoitolaan.

Porrassalmenkadun laidassa Nordean edessä on kaksi inva-paikkaa ja taksien saattoliikenne onnistuu Porrassalmenkadun laitaan sisäänkäyntiovien läheisyyteen. Julkisilla kulkuneuvoilla pääsee sujuvasti Mikkelin hammashoitolaan.

Lisätietoja

Anu Rasimus
Osastonhoitaja
Suun terveydenhuolto
Essote
anu.rasimus [at] essote.fi
044 794 4401