Voit ladata Essoten mobiilisovelluksen maksutta sovelluskaupoista älypuhelimiin ja tabletteihin käyttämällä hakusanaa ”essote”.
Ohjelmisto löytyy Google Playn Storesta (Android) ja Apple Storesta (iOS) ja Microsoft Storesta (Windows).

Mobiilisovelluksesta löytyy muun muassa eri toimipisteiden ja päivystyksen yhteystietoja, pääsy Omakantaan sekä mahdollisuus tehdä kiireetön yhteydenottopyyntö. Tarjolla on myös hyödyllistä tietoa ja Essoten uutisia.

– Kehitämme sovellusta nimenomaan sähköisenä palveluna. Aloitamme muutamalla palvelulla ja nyt voi muun muassa ottaa yhteyttä kiireettömissä asioissa. Ominaisuudet tulevat lisääntymään ja uusi versio applikaatiosta onkin juuri työn alla, se julkaistaan syksyllä 2018, kertoo kehittämispäällikkö Antti Mäkelä Essoten Kehittämisyksiköstä.

Sovelluksen käytännön ohjelmoinnin on tehnyt mikkeliläinen ohjelmistokehitysyhtiö Metatavu Oy yhteistyössä Essoten kehittämisyksikön ja Tietohallinnon kanssa. Sovelluksen tuottaminen on osa keskussairaala-alueen rakentamista ja kuntayhtymän toimintojen kehittämistä toteuttavaa ESPER-hanketta.

– Essoten strategiana on pyrkiä toimimaan lähellä asiakkaita, myös uusilla tavoilla. Kun Essote löytyy taskusta, olemme todella lähellä asiakkaitamme. Applikaation kehitystyö etenee koko ajan, iloitsee hankejohtaja Pirjo Syväoja ESPER-hankkeesta.

– Essoten viestinnän kannalta mobiilit palvelut ovat keskeisiä. Esimerkiksi nettisivuilla kävijöistä nykyisin jo yli puolet tulee puhelimella tai tabletilla. Tulevaisuutta ajatellen nettisivumme onkin rakennettu lähtökohdiltaan mobiiliin käyttöön soveltuviksi, kertoo Essoten viestintäpäällikkö Jouni Vauhkonen.

Lisätietoja

Antti Mäkelä
Kehittämispäällikkö
Kehittämisyksikkö, Essote
antti.makela [at] essote.fi
040 359 6734