Essoten pandemiapäällikkö Hans Gärdström ja terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä.
Essoten pandemiapäällikkö Hans Gärdströmin ja terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälän johtama koronatiimi palkittiin maakunnan parhaat -palkinnolla. Kuva: Jussi Salminen

Vuoden 2020 Etelä-Savon maakunnan parhaat -palkinnon voittajat on valittu. Palkinnot myönnettiin Essoten eli Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän koronatiimille, Pieksämäen kaupungille ja Janne Leinoselle.

Etelä-Savon maakuntaliitto palkitsi webinaarissaan 15.12. edellisvuosien tapaan yhteishengen, identiteetin ja imagon rakentajia, jotka tuovat maakuntaamme esille positiivisessa mielessä.

ESSOTEn koronatiimi on huomioitu valtakunnallisestikin

Essoten pandemiatyöryhmä on Santeri Seppälän ja Hans Gärdströmin johdolla tehnyt ansiokasta salapoliisityötä COVID-19 pandemiatilanteen rajoittamiseksi alueella. Tartuntaketjut on saatu erinomaisesti kiinni ja altistuneet henkilöt on asetettu karanteeniin laajemman epidemian ehkäisemiseksi.

Essoten koronatiimi on tehnyt hienoa ja tuloksellista työtä, josta he ovat ansaitusti saaneet valtakunnallistakin kiitosta. Tiimin vahva osaaminen, sujuva yhteistyö ja ahkeruus on nostanut alueen myönteistä julkisuuskuvaa. Tiimi ja sen kärkinä Santeri Seppälä ja Hans Gärdström ovat valaneet uskoa yhdessä selviämiseen ja luoneet turvallisuuden tunnetta alueen asukkaisiin koronavuonna 2020.

Pieksämäen kaupunki sai palkinnon kulttuurihyvinvointiin panostamisesta ja sen esimerkillisestä kehittämisestä. VIP Cruisen yrittäjä Janne Leinonen Savonlinnasta ylläpitää osaltaan Saimaan ainutlaatuista höyrylaivahistoriaa ja -kalustoa risteilytuotteiden muodossa.

Lue lisää maakunnan parhaat -palkinnosta Etelä-Savon maakuntaliiton sivuilta tai Länsi-Savosta (avoin uutinen).