Keskussairaalan pääovi avautui parin kuukauden tauon jälkeen.

Mikkelin keskussairaalan pääovi avautui jälleen. Ovi on ollut suljettuna pääaulan remontin ja laajennuksen takia syyskuun alusta lähtien. Asiakkaat ovat kulkeneet sairaalaan B-sisäänkäynnin kautta.

– Pääoven avautuminen auttaa suuresti asiakkaittemme liikkumista. Pääoven sulkeminen oli riskitekijä toiminnalle, mutta kaikki on sujunut odotettua paremmin. Kiitän asioiden sujumisesta erityisesti palvelusihteereitä, joiden lisäksi ovat nyt keskussairaalaan tulleet ensimmäiset vapaaehtoiset opastajat lokakuun alkupuolelta lähtien, iloitsee hankejohtaja Pirjo Syväoja ESPER-hankkeesta.

Yöllä päivystykseen B-oven kautta

Vaikka pääovi onkin auki entiseen tapaan päiväaikaan (ma-pe klo 6.40-19 ja la-su klo 8-19.), kuljetaan omalla autolla tultaessa klo 19 -7.00 sairaalan päivystykseen edelleen B-sisäänkäynnin kautta. Syynä ovat päivystyksen edustalla edelleen jatkuvat rakennustyöt.

Vain hälytysajoneuvot ajavat suoraan päivystykseen Pirttiniemenkadun puolelta. Jalankulku päivystykseen onnistuu edelleen Pirttiniemenkadun ja Sairaalaparkin suunnasta vaneritunnelia pitkin.

Lisätietoja

Pirjo Syväoja
Hankejohtaja
ESPER-hanke, Essote
pirjo.syvaoja [at] essote.fi
040 359 6749

Helena Merikoski
Suunnittelukoordinaattori
ESPER-hanke, Essote
helena.merikoski [at] essote.fi
040 359 7989