Päivystyksen Pirttiniemenkadun puoleinen sisäänkäynti muuttuu Mikkelin keskussairaalalla tiistaina 10.9. Kulku päivystykseen tapahtuu jatkossa punaisella ristillä merkitystä ovesta Pirttiniemenkadun puoleiselta sisäpihalta.

Päiväaikaan päivystykseen voi saapua myös pääsisäänkäynnin kautta oven aukioloaikoina (arkisin 6:40-19:00, viikonloppuna 8:00-19:00). Asiakkaiden ilmoittautumispaikka päivystyksen odotusaulassa siirtyy myös lähemmäs uutta sisäänkäyntiä.

– Päivystyksen sisäpihalle merkitään oven avaamiseen mennessä kaksi kiireellistä päivystyksen saattopaikkaa (maks. 15 min). Muutoin piha on tarkoitettu ambulanssiliikenteelle ja ei-kiireellinen liikenne päivystykseen tapahtuu päiväaikaan ensisijaisesti pääsisäänkäynnin kautta tai kävellen Pirttiniemenkadun kautta, kertoo muuttokoordinaattori Heidi Korhonen Essotesta.

Heidi Korhonen näyttää päivystyksen uuden oven paikan.

Pääaulaan ja sen kautta päivystykseen sekä Perhetaloon pääsee Sairaalaparkin neljännestä kerroksesta yhdyskäytävää pitkin. Yhdyskäytävä on auki arkisin 6:40-19:00, viikonloppuna 8:00 -19:00. Klo 19 jälkeen kulku sairaalaan tapahtuu päivystyksen kautta Pirttiniemenkadulta.

Lisätietoja

Heidi Korhonen
Vs. apulaisosastonhoitaja/muuttokoordinaattori
Monitoimijapäivystys, Essote
heidi.korhonen [at] essote.fi
040 359 7982