Ohjaamo Olkkarilla Mikkelissä pääsee jälleen purkamaan paineita ja kertomaan suorin sanoin Mikä vituttaa keskiviikkona 12.5. klo. 16–18. Iltaan ovat tervetulleita kaikki 13–29-vuotiaat.

– Jo kolmatta kertaa Mikkelissä järjestettävässä illassa tarkoituksena on hyödyntää turhautumisenergia palvelujen kehittämiseen, kertoo Sari-Anne Ratia Ohjaamo Olkkarista.

Tarjolla on syötävää ja naposteltavaa – ja mahdollisuus puhua suoraan. Tällä kertaa kuullaan myös, mihin edellisissä illoissa nousseet kehittämisehdotukset ovat edenneet, ja millaisia vastauksia tähän asti on saatu.

Uutena illassa on tällä kertaa teemahuoneet. Aulassa pääsee purkamaan patoumia kaikista aiheista, mutta erikseen teemahuoneissa on mahdollista käydä avautumassa asumisesta, taloudesta, palveluista ja vanhempien erosta. Illassa nousseet asiat kootaan, ja niitä viedään eteenpäin päättäville tahoille.

Illan järjestää yhteistyössä Ohjaamo Olkkari 2.0., E=mc2 -Nuorten osallisuudesta energiaa Etelä-Savoon-hanke ja Kuka huomaa mut? -hanke. Tilaisuudessa huomioidaan vallitsevat koronarajoitteet.

Ohjaamo Olkkari sijaitsee osoitteessa Hallituskatu 3.

Ohjaamo Olkkarissa puretaan paineita 12.5.

Lisätietoja

Sari-Anne Ratia
Ohjaamo olkkari 2.0
sari-anne.ratia [at] essote.fi

Terhi Venäläinen
E=mc2 – Nuorten osallisuudesta energiaa Etelä-Savoon
terhi.venalainen [at] esavo.fi
040 655 9793