Osa Ohjaamo Olkkarin eri ammattialojen toimijoista on muuttanut tällä viikolla väliaikaistiloihin osoitteeseen Porrassalmenkatu 17.

Syynä muuttoon on Maaherrankatu 12:n tiloissa tapahtunut vesivahinko ja siitä seuranneet sisäilmaongelmat. Toinen osa työntekijöistä siirtyi puolestaan väistötiloihin Maaherrankatu 12:ssa, rappukäytävän toisella puolelle. Ohjaamo Olkkarin ja työntekijöiden yhteystiedot säilyvät ennallaan.

– Tapaamme tällä hetkellä asiakkaita ajanvarauksella sekä Porrassalmenkadun ja Maaherrankadun työtiloissa. Tapaamispaikoista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa, kertoo toiminnanohjaaja Sari-Anne Ratia.

Ajanvaraukseton tieto, ohjaus- ja neuvontapalvelu avautuu Porrassalmenkadulla 2.5.2018. Tätä ennen voi asiointiaikoja varata Ohjaamo Olkkarin päivystyspuhelimesta numerosta 050 311 7083.

Yhteyttä voi ottaa myös laittamalla sähköpostia osoitteeseen olkkari [at] mikkeli.fi.

– Meidät tavoittaa myös sosiaalisesta mediasta, Ratia sanoo.

Toukokuun alusta lähtien Ohjaamo Olkkarista on jälleen mahdollisuus saada 13-29 -vuotiaille, heidän läheisilleen ja ammattilaisverkostoille  tukea ja apua muun muassa koulutukseen, työllistymiseen, asumiseen, talousasioihin, vapaa-aikaan ja arkeen liittyvissä asioissa ilman ajanvarausta ja lähetettä tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-16.

Muina aikoina Ohjaamo Olkkari palvelee ajanvarauksella. Ohjaamo Olkkarissa työskentelee moniammatillisia toimijoita. Tukea ja apua asiakas voi saada etsiviltä nuorisotyöntekijöiltä, nuoriso-ohjaajilta, TE-toimiston asiantuntijalta, Etelä-Savon ammattiopiston opinto-ohjaajalta, ehkäisevän päihdetyön koordinaattorilta tai sosiaalipalvelujen ohjaajilta.

Ohjaamo Olkkarissa työskentelevien lisäksi tukea ja apua 13-29 -vuotiaiden erilaisissa elämäntilanteissa tarjoavat Mikkelin kaupungin, sosiaali- ja terveyspalvelujen , seurakunnan, koulujen ja oppilaitosten sekä järjestöjen työntekijät.

Aukioloajat ja lisätietoja: ohjaamot.fi/web/ohjaamo-olkkari-mikkeli

Lisätietoja

Sari-Anne Ratia
Toiminnanohjaaja
Ohjaamo Olkkari
Maaherrankatu 12
sari-anne.ratia@essote.fi
olkkari@mikkeli.fi
050 311 7083