Päivätoiminta Olotilassa päättyy 30. elokuuta

Mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden päivätoiminta Mäntyharjun Olotilassa päättyy nykyisessä muodossaan 30.8. Päivätoiminnan tilalle suunnitellaan kotiin vietävää palvelua sekä ryhmämuotoista toimintaa muissa tiloissa. Muutoksen kautta pyrimme tavoittamaan entistä laajemman asiakasjoukon yksilölliset tarpeet paremmin huomioiden.

 

Tarvitsetko päivääsi sisältöä tai vaikka tukea elämän hallintaan?

Olemme yli 18-vuotiaille avoinna oleva päihteetön mielenterveys-ja päihdekuntoutujien matalan kynnyksen päiväkeskus. Tavoitteenamme on tuoda päivään mielekästä tekemistä ja tukea, sekä neuvoja arjen hallintaan ja asioihin. Päiväohjelmiimme kuuluu mm. keskustelua, uutisryhmää, askartelua, visailua, musiikkia, ulkoilua ja muuta mielekästä yhdessä tekemistä.

Olotila tarjoaa myös matalan kynnyksen työkokeilupaikan sosiaalihuollolliseen työtoimintaan, kuntouttavaan työtoimintaan, sekä työharjoitteluun. Lähetettä ei tarvita.

Tule tutustumaan tai ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää. Lämpimästi tervetuloa!

Olotilan Lounas

Aamupala ja lounas tarjolla parillisilla viikoilla ma -ti, parittomilla ma -ke klo 11 -12.

Hinnat:
Aamupala 1 €
Lounas 4 € tai kahvin kanssa 4.50 €

Lounas sisältää: salaatin, leivät ja juomat (mehu, maito, piimä) sekä jälkiruoan. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia. Pyrimme huomioimaan myös muut erityisruokavaliot, toiveesta myös kasvis ja gluteenittomat versiot ovat mahdollisia. Kahvi ja kahvileivät eivät kuulu lounaan hintaan. Kahvia/teetä keitellään tarpeen mukaan 0.50 €/ kuppi.