Perhetalon ja Kuuman sairaalan rakennustyöt aiheuttavat liikennejärjestelyjä Mikkelin keskussairaalan pohjoispäässä Porrassalmenkadulla, Pirttiniemenkadulla ja Mannerheimintiellä.

Kaapelitöitä Pirttiniemenkadulla

Pirttiniemenkadulla alkavat maan sulatukset perjantaina 31.3. ja kaapelityöt maanantaina 3.4. ja tiistaina 4.4. Jalankulku keskussairaalan puoleisella kadulla päättyy maanantaina.

Pirttiniemenkatu on edelleen suljettu muulta kuin hälytysajolta päivystykseen. Ambulanssien lisäksi päivystykseen voivat ajaa myös ne potilaita tuovat taksit ja muut ajoneuvot, joiden potilas ei kykene kävelemään kauempaa.

Porrassalmenkadun rauta-aita puretaan

Historiallisen rauta-aidan purku Porrassalmenkadulla alkaa maanantaina 3.4 ja tilalle tulee työmaan verkkoaita.

Linja-autopysäkki siirtyy Porrassalmenkadulla Perhetalon työmaan kohdalta Pirttiniemenkadun yli seuraavan korttelin kohdalle huhtikuun puolessa välissä.

Jalankulku ja pysäköinti päättyvät Perhetalon työmaan kohdalla Porrassalmenkadulla samoin huhtikuun puolessa välissä.

Mannerheimintiellä kaukolämpötöitä

Sairaalaparkin ja keskussairaalan välillä alkaa kaukolämpötyö maanantaina 3.4. Työ kestää koko huhtikuun ja saattaa ajoittain katkaista liikenteen Mannerheimintiellä.

Jalankulku jatkuu edelleen Sairaalaparkin puolella.

Pirtin pysäköinti loppuu

Keskussairaalan asiakkaiden ja henkilökunnan pysäköinti loppuu Pirtin tontilla 3.4. Pysäköintialue on ollut Pirttiniemenkadun varressa, mutta sinne on ajettu Mannerheimintien puolelta.

– Käytössä on Sairaalaparkki siinä vieressä, vinkkaa ESPER-hankkeen rakennusmestari Heikki Pukkila.

Lisätietoja

Heikki Pukkila
Rakennusmestari
ESPER-hanke, Essote
heikki.pukkila [at] essote.fi
044 351 4198