Essoten rokotustaulukko

Essote on avannut koronavirusrokotusten ajanvarauksen uudelle ikäluokalle, eli vuosina 1936-1940 syntyneille. Myös tätä ennen syntyneet voivat edelleen varata rokotusaikoja, mikäli eivät ole vielä ensimmäistä rokotettaan saaneet tai varanneet.

Ajanvarausta avataan myöhemmin vielä seuraaville ikäluokille, eli vuosina 1941-1945 ja 1946-1950 syntyneille rokotesaatavuuden puitteissa.

Essote rokottaa perusterveydenhuollon alueeseensa kuuluvien kuntien asukkaat, eli Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan väestöä (ei Pieksämäki ja Joroinen). Essote rokottaa myös perusterveydenhuollon alueellaan vakituisesti asuvia muiden kuntien väestöä.

AJANVARAUS NETISSÄ TAI PUHELIMITSE

Essote suosittelee varaamaan rokoteajan netissä, sillä rokotuspuhelin on hyvin ruuhkautunut. Nettiajanvarauksissa iäkkäitä henkilöitä voi avustaa. Aika varataan ainoastaan ensimmäiseen rokotuskäyntiin, tehosterokotteen aika varataan ensimmäisen rokottautumisen yhteydessä samaan rokotuspisteeseen.

Essoten alueella toimii tällä hetkellä 10 rokotuspistettä. Aikoja on saatavilla rokotesaatavuuden mukaan ja tämän vuoksi aikoja ei ole varattavissa rajattomasti. Ajantasaisimman tiedon saatavuudesta näet nettiajanvarauksesta. Saatavuustilanne elää päivittäin. Katso rokotuspisteet ja ohjeet rokottautumiseen Essoten rokotussivulta www.essote.fi/koronarokotus

Puhelinnumerosta 040 359 9781 (arkisin klo 8–15) voi kysyä lisätietoja rokotuksista. Jos rokotettavalla ei ole nettiyhteyksiä tai henkilöä, joka voisi tehdä nettiajanvarauksen, puhelimessa voi myös varata rokotusajan, mikäli rokotteita on vapaana. Puhelinpalvelussa saattaa esiintyä ruuhkaa.

LINKKI KORONAROKOTUKSEN NETTIAJANVARAUKSEEN:

Ajanvaraus koronarokotukseen 1900-1940 syntyneille tästä