Anu Ritsilä

Essotessa on avattu uusia sähköisen asioinnin ajanvarauspalveluja, joiden avulla saa ajan terveydenhuollon sosiaalityöntekijälle.

Palvelut ovat käytössä kaikille Essoten kuntien terveydenhuollon asiakkaille ja ne löytyvät kuntayhtymän etusivun Ajanvaraukseen osiosta.

– Terveyssosiaalityö auttaa asiakkaita, joiden ongelmat johtuvat sairaudesta tai vammautumisesta. Asiakas voi varata ajan, jos hän tarvitsee esimerkiksi keskustelutukea sairastamisen tai vammautumisen tilanteissa, arviointia, ohjausta ja neuvontaa sosiaalietuuksien ja sosiaalipalvelujen sekä tukitoimien hakemisessa tai tietoa toiminta- ja työkykyä tukevista mahdollisuuksista, kertoo terveyssosiaalityön vastaava sosiaalityöntekijä Anu Ritsilä Essotesta.

Myös Essoten kiireettömän yhteydenottopyynnön kautta asiakas voi saada yhteyden terveydenhuollon sosiaalityöntekijään. Yhteydenottopyyntö löytyy helpoiten Essoten etusivun kautta.

Asiakas voi jättää sähköisen yhteydenottopyynnön haluamanaan ajankohtana ja ammattilainen on häneen yhteydessä. Sosiaalityöntekijän tapaaminen on Mikkelissä molemmissa varausmuodoissa.

Lisätietoja

Anu Ritsilä
Vastaava sosiaalityöntekijä
Terveyssosiaalityö, Essote
anu.ritsila [at] essote.fi
044 351 2347