Henkilöstöpalveluiden avulla ylläpidetään ja edistetään henkilöstön terveyttä, turvallisuutta, työmotivaatiota ja viihtyvyyttä.

Työterveyshuollossa henkilöstölle järjestetään lakisääteinen työterveyshuolto sekä sairaanhoitopalvelut. Henkilöstön hyvinvointia kartoitetaan ja seurataan jatkuvasti. Työterveyshuollosta vastaa Etelä-Savon työterveys, jonka toimipiste sijaitsee osoitteessa Hallituskatu 5, Mikkeli.

Asunnon saannissa pyritään avustamaan mahdollisuuksien mukaan. Sairaanhoitopiirillä on soluasuntoja keskustassa, sekä noin 2-3 kilometrin säteellä Mikkelin keskussairaalasta.

Henkilöstön virkistys- ja harrastustoimintaa tuetaan SporttiPassi liikunta- ja kulttuuriedulla. Koko vuoden työssä olevalla etu on 100 euroa ja se annetaan kahdessa 50 euron erässä. Etu koskee samalla tavalla myös osa-aikatyötä tekevää. Ehtona edun saamiseen on, että palvelussuhde sairaanhoitopiiriin kestää vähintään kolme kuukautta. Moision sairaalan kuntokeskus ja uimahalli on tiettyinä ajankohtina henkilöstön käytössä.