Essoten Vesote -hanke ja Etelä-Savon liikunta (ESLi) järjestävät yhteistyössä uusille kunnanvaltuutetuille ja -päättäjille kuntakierroksen elokuun viimeisellä viikolla. Kuntakierros starttaa Juvalta 28.8.

– Kiertueella mitataan uudet valtuutetut ja päättäjät kehonkoostumusmittarilla. Mittauksesta vastaa ESLi, kertoo projektipäällikkö Teemu Ripatti.

Mittausten jälkeen keskustellaan kunnan roolista ja keinoista terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi ja informoidaan valtuutettuja tulevasta elintapaneuvonnasta, joka alkaa uudessa maakunnassa/sotessa 2019 alkaen.

Syksyllä Essotessa alkaa elintapaneuvojien koulutus johon on tulossa osallistujia yli 60 henkilöä. Elintapaneuvonta, jossa uni, liikunta ja ravinto ovat avainasemassa tulee jatkumaan maakunnassa ja uudessa sotessa hankkeen päättymisenkin jälkeen.

– Teemu muistuttaa hyvinvoinnin perusteemoista: Ajoissa nukkumaan, sopivasti liikuntaa ja ulkoilua höystettynä hyvällä ja terveellisellä lähiruoalla!

Klikkaa kuva suuremmaksi.

 Seuraa Vaikuttavaa elintapaneuvontaa sosiaali- ja terveydenhuoltoon (VESOTE) –hanketta www.facebook.com/vesoteesavo ja blogi www.vesoteesavo.blogspot.com

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Teemu Ripatti
Projektipäällikkö
Vesote-hanke Etelä-Savo
p. 040 3597201
etunimi.sukunimi@essote.fi