Essoten hoithenkilökuntaa

Essote on mukana XAMK:n virtuaalisessa Työelämäpäivä 2020 markkinointi- ja rekrytapahtumassa Microsoft Teams -alustalla. Meidät tavoitat virtuaalisesti kaikkina tapahtumapäivinä:

  • 3.11. Kotkan kampus
  • 5.11. Kouvolan kampus
  • 11.11. Mikkelin kampus
  • 17.11. Savonlinnan kampus

Virtuaalipisteellämme pääset tapaamaan Essoten väkeä ja kuulemaan monipuolisista työmahdollisuuksista. Tule moikkaamaan meitä Teamsiin – nähdään siellä!

Avoimet työpaikkamme

Kaikki avoimet työpaikkamme löydät Kuntarekrystä. Tarjolla on monipuolisesti töitä Essoten laajalla alueella. Käy kurkkaamassa kuntarekry.fi-sivuilla ja laita hakemus tulemaan!

Tarjoamme terveydenhuollon ammattilaisille työyhteisön osaavien ja innostuneiden tekijöiden parissa. Essoteen olet tervetullut niin valmistuneena kuin myös opiskelijanakin. Voit työskennellä monipuolisissa työtehtävissä niin erikoissairaanhoidossa kuin perusterveydenhuollon yksiköissä koko Essoten alueella. Erikoissairaanhoidon yksiköt keskittyvät Mikkeliin ja perusterveydenhuollon työyksiköitä on jokaisessa Essoten alueen kunnassa. Vaihtoehtoja siis löytyy aina osastotyöstä vastaanottotyöhön eri asiakasryhmien parissa.

Osallistu Polarin urheilukellon arvontaan

Voita urheilukello!

Arvomme kaikkien Työelämäpäivä 2020 -tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken Polarin M200 -urheilukellon. Arvontaan pääset osallistumaan täyttämällä yhteystietosi RekryBottiin ja kirjoittamalla lisätietokenttään sanan ARVONTA.